WAT LEUK DAT JE ER BENT!

Mensen die mij kennen, weten dat ik niet zo graag over mezelf praat ;)

Het is moeilijk om jezelf in een paar zinnen te omschrijven en ik voel me zoveel meer dan alleen fotograaf.
Maar tegelijkertijd is mijn fotografie een duidelijke reflectie van mijn persoonlijkheid en de manier waarop ik de wereld zie.

Sinds ik een workshop in het buitenland deed in 2010 (en zelfs daarvoor!) ben ik niet meer gestopt met fotograferen, jazeker net als schrijvers heb ik ook wel eens een blokkade, maar ik vind altijd  mijn weg terug naar het creëren.

Bijna 10 jaar werk ik nu als (commercieel) fotograaf, ik fotografeerde voor onze luchthaven, portretten, mode, reis verhalen en prachtige bruiloften.


Ik heb zoveel geleerd van de natuur, maar ook van bruiloften, die vind ik geweldig!
Van punctualiteit, altijd 1 stap voor zijn en het omgaan met elke mogelijke licht situatie, van donkere dagen tot het harde zonlicht op het strand.


Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik elke dag mag doen wat ik het aller leukste vind, mooie beelden maken, samenwerken met bijzondere opdrachtgevers en creatieve collega's. Daarbij ontmoet ik ook nog leuke nieuwe mensen. Ik kan niet wachten op alles wat er gaat komen, momenteel werk ik namelijk aan mijn eerste boek en zijn we begonnen met M&C Creative Duo!


Verder heb ik het geluk dat ik aan de kust woon, het maakt mij niet uit welk seizoen het is, ik vind het altijd heerlijk op het strand en in de duinen.

Bedankt voor je bezoek, ik hoor graag meer van en over jou :)

xxx

Marleen Bos

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

natuurfotografie  -  reisfotografie  -  trouwfotografie  -  visuele branding voor bedrijven

CONTACT

KAPELWEG 24

1906 EB LIMMEN

Nederland

06-29392746

info@marleenbos.nl

© 2021 by Marleen Bos Fotografie

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon