OVER MIJ

Mensen die mij kennen, weten dat ik niet zo graag over mezelf praat ;)

Het is moeilijk om jezelf in een paar zinnen te omschrijven en ik voel me zoveel meer dan alleen fotograaf.
Maar tegelijkertijd is mijn fotografie een duidelijke reflectie van mijn persoonlijkheid en de manier waarop ik de wereld zie.

Sinds ik een workshop in het buitenland deed in 2010 (en zelfs daarvoor!) ben ik niet meer gestopt met fotograferen, jazeker net als schrijvers heb ik ook wel eens een blokkade, maar ik vind altijd  mijn weg terug naar het creëren.

Bijna 10 jaar werk ik nu als (commercieel) fotograaf, ik fotografeerde voor onze luchthaven, portretten, mode, reis verhalen en prachtige bruiloften.


Ik heb zoveel geleerd van de natuur, maar ook van bruiloften, die vind ik geweldig!
Van punctualiteit, altijd 1 stap voor zijn en het omgaan met elke mogelijke licht situatie, van donkere dagen tot het harde zonlicht op het strand.


Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik elke dag mag doen wat ik het aller leukste vind, mooie beelden maken, samenwerken met bijzondere opdrachtgevers en creatieve collega's. Daarbij ontmoet ik ook nog leuke nieuwe mensen. Ik kan niet wachten op alles wat er gaat komen, momenteel werk ik namelijk aan mijn eerste boek en zijn we begonnen met M&C Creative Duo!


Verder heb ik het geluk dat ik aan de kust woon, het maakt mij niet uit welk seizoen het is, ik vind het altijd heerlijk op het strand en in de duinen.

Bedankt voor je bezoek, ik hoor graag meer van en over jou :)

xxx

Marleen Bos

WELKOM

ALS 1 BEELD MEER ZEGT DAN DUIZEND WOORDEN...


Bedenk dan eens wat voor verhaal je kunt vertellen!

 

Heb jij een mooi verhaal te vertellen?
Ga je binnenkort bijvoorbeeld trouwen of zoek je iemand die je gevoel kan vertalen in beeld?


Laat mij je dan helpen door jouw verhaal te vertellen of te vertalen in beeld...

" Marleen Bos is allround fotograaf, van natuurfotografie, trouwfotografie, portretfotografie tot visuele branding voor bedrijven. Sfeer is een duidelijk keywoord in haar stijl. Wil jij  jouw bedrijf visueel versterken dan ben je bij Marleen aan het juiste adres. "

***

NIEUWS

NIKON Z6 II

DE EERSTE FOTO'S

 BOEK NU JOUW MINISHOOT 

Er komt een dag dat je nog eens terugkijkt op vervlogen jaren. Bijvoorbeeld omdat je een baby hebt gekregen en je wilt weten of je kindje op jou lijkt. Of omdat je later aan je kleinkinderen vertelt over vroeger en wilt laten zien hoe je er zelf uitzag als jonge man of vrouw. Hoe fijn zou het zijn als je een prachtige foto hebt van jou en je ouders? Ter nagedachtenis voor als zij er niet meer zijn of om nu de liefde voor je ouders vast te leggen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je huisdier of voor jou zelf.


Ik werk bij klanten thuis of op een afgesproken locatie. Het maakt niet uit of deze locatie binnen of buiten is. Jij bepaalt zelf de plek die je geschikt vindt. Voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat werk ik het liefst met natuurlijk licht. Daarnaast pas ik bij mijn stijl van fotografie een mooie nabewerking toe, zodat de foto’s een bijzondere uitstraling krijgen met jouw energie en mijn creativiteit!