top of page
Over het boek


 

Een zwaluw die je vrolijk fladderend oproept om te genieten van je vrijheid. Een machtige golf die je herinnert aan de wonderen van het leven. Een jonge ree die je vriendelijk uitnodigt om authentiek te zijn. Het moge duidelijk zijn: sommige foto’s hebben de speelse kracht om de unieke verbinding met de wereld om ons heen bloot te leggen.


In dit levendige boekwerk van fotografe Marleen Bos, heeft ze zich tot doel gesteld ons hart te raken, waardoor de natuur nog nooit zo dichtbij voelde. Zo geeft ze de natuur een stem, die ons, door middel van korte teksten en quotes, bemoedigend toespreekt. Op deze manier hoopt ze mensen bewuster te maken van de verbinding die we hebben met alles om ons heen. Zo ook onszelf.

Marleen heeft een prachtig visueel avontuur gecreëerd, met beelden van bijzondere momenten in de natuur. Ze bieden stuk voor stuk verrassend nieuwe manieren om naar de wereld te kijken en elke foto ademt zijn eigen sfeer uit. Ze gebruikt haar foto’s als spiegel voor ons eigen leven.

Daarbij laat ze zien wat de natuur ons schenkt als we bewust aanwezig zijn.


Marleens tot nadenken stemmende woorden en de inspirerende quotes trekken je diep in de wereld van elke foto. Ze neemt je mee op een bijzondere reis door de natuur én jezelf.

Alle updates omtrent het boek vind je hier

PRODUCT DETAILS

Titel: Connected by nature

Hardcover: 264 pagina's

Taal: Engels & Nederlands

Afmetingen: 23 cm x 23 cm

ISBN: 9789090372952

Fotografie: Marleen Bos
Voorwoord: Jim Brandenburg
Auteur: Marleen Bos

Uitgever: Bos Publishing

Bekijk de eerste pagina's

 

Hardcover met luxe afwerking in goudfolie

Gedrukt op 150 grams Arctic Volume White papier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Connected by nature logo

Mogelijkheden voor bedrijven

Zoekt u het perfecte relatie geschenk of een mooi kerstgeschenk voor uw werknemers? Dit boek is natuurlijk het cadeau dat iedereen graag wil ontvangen, zeker omdat we met dit project de natuur steunen.

Over deze natuurprojecten zal ik later meer nieuws delen, maar één doel is al bekend, dat is de Eekhoornopvang op de Veluwe.

Pagina's uit het boek: Connected by nature

Mogelijkheden Pre-order
MABO_20100926_0968_01.JPG

Uit het voorwoord van Jim Brandenburg

"Creating hard fought images of rare and never to be repeated moments of big and small events in nature is a form of magic and can feel like a minor miracle.

 

It’s a satisfaction that soothes the soul when the light, composition and timing all come together as if one is holding, then preserving a sacred moment that will live forever. Therapy!
 

With her talented eye, Marleen has now collected a complete book of those moments and has included hers and others’ fitting and thoughtful words to amplify the moments."

MBOS_20141012_3590.jpg
bottom of page