top of page

VISUELE BRANDING

De laatste jaren heeft er een online verschuiving plaatsgevonden, sinds Instagram zo populair is geworden kijken de meeste mensen niet alleen meer op een website om een merk of bedrijf te checken maar gaan ze al gauw naar Instagram om een gevoel te krijgen. bij wat iemand doet.

 

Waarom?

 

Het is gemakkelijk, alles op 1 plek, het is visueel, mensen zijn nu eenmaal visueel ingesteld en ze kunnen in 1 oogopslag zien waar het bedrijf of merk over gaat. Daarnaast hebben mensen het gevoel dat daar het laatste nieuws te vinden is, vaak kunnen er kortingen of leuke acties nog eerder op Instagram gevonden worden dan op een website.

Het is dus belangrijker dan ooit dat je dat goed geregeld hebt en dat jouw klanten:

  • Jouw kunnen vinden.

  • Dat je up to date bent.

  • Dat het er goed uitziet.

Uiteraard is de uitstraling van je gehele merk belangrijk, ook je logo, je huisstijl, je website en natuurlijk je andere social media kanalen. Dit noemen we dus jouw visuele branding, een eigen identiteit waar jouw klanten, je bedrijf of merk aan kunnen herkennen, jouw handtekening, zoals jij het wilt, het zit waarschijnlijk al helemaal in je hoofd :)

En dan zijn wij er om je te helpen het ook daadwerkelijk te realiseren, wij kijken naar jou als persoon, naar je business, naar wat jij mooi vind en gaan dan samen aan de slag om jouw branding visueel te maken. Wellicht heb je jouw website klaar, je logo en zelfs je huisstijl is prima, maar heb je moeite met de juiste beelden. Ook voor een compleet traject kunnen wij je helpen.

Wie wij zijn.

Wij zijn Marleen Bos (fotograaf & beeldkunstenaar) en Cheryl Zomerdijk (allround stylist & vormgever), toen Cheryl nog op de Academie Artemis zat kwamen we er al gauw achter dat we goed konden samenwerken, doordat ik haar hielp met een aantal shoots voor de academie. Nadat Cheryl Cum Laude afstudeerde zijn we samen gaan zitten en is M&C Creative Duo geboren.

Wat doet M&C creative duo?

  • Fotografie / beeldbank opbouwen (met vooropgesteld plan)

  • Moodboard voor jouw visuele branding creëren

  • Eventueel ontwerp en opbouw van jouw instagram feed

  • Ontwerp van huisstijl, logo, kaartjes etc.

Kan ik je ook inhuren zonder stylist voor bedrijfsfotografie?

Ja, dat kan ook. Ik doe ook shoots zonder Cheryl.

 

De foto's die je hierboven ziet, zijn een mix van opdrachten met en zonder

stylist.

Ik ben te boeken vanaf €500,00 per dagdeel, exclusief stylist, incl. beeld

bewerking en 16 HR beelden, neem contact op voor een passende offerte.

bottom of page