top of page

Schrijfweek in Vierhouten

Nou daar zit ik dan, op m’n favoriete plek op de Veluwe.
Er is nog zoveel te doen, maar mijn hoofd heeft overuren gedraaid de afgelopen weken en ik merk dat het z’n tol begint te eisen, mijn nek zit vast, ik kan me moeilijk concentreren, ik voel me moe. Er is hier zoveel rust en dit is ook wat ik wil.


De insteek van deze trip is dat ik zoveel mogelijk ga werken aan mijn nieuwe boek Connected, in het boek gaat het over de verbinding met jezelf en de natuur. Ik realiseer me dat dit ook mijn thema moet zijn voor de aankomende 4 dagen. Practice what you preach ;)

Ik besluit dus om de boshut en mijn computer even te laten voor wat het is en stap samen met Jo naar buiten om vervolgens 4 uur lang (ja, zonder schuldgevoel) weg te blijven.
En wat denk je? Rolde deze post er zo uit en schreef ik ook nog m’n eerste opzet voor de flaptekst van mijn boek.

Herken jij dat ook, dat je soms even de verbinding verliest met jezelf,  je omgeving of je creativiteit?
Weet dan dat het eigenlijk heel gemakkelijk is om die verbinding weer terug te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is de natuur opzoeken, laat je telefoon dan wel even voor wat het is en probeer echt te landen in je omgeving, moet jij eens kijken wat er dan gebeurt.

 

In mijn boek gebruik ik de natuur als spiegel voor ons eigen leven, waarbij ik mijn mooiste beelden van de afgelopen decennia met je deel. Het wordt een bijzondere reis door jezelf en de natuur.

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn avonturen omtrent de voortgang van mijn boek, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief...

 

bottom of page