top of page

Boekpresentatie Connected by nature

Een onvergetelijke avond waar heel wat harten zijn geraakt!

Na weken van voorbereiding was het vrijdag dan zover, ik mocht eindelijk mijn mooie boek Connected by nature onthullen!


Het hele weekend ben ik aan het nagenieten, want wat was het een bijzondere avond! Ik voelde me heel erg gedragen door alle lieve mensen die aanwezig waren en kijk met een warm hart terug op een geslaagde avond, vol verbinding.

Het eerste exemplaar van Connected by nature reikte ik uit aan de eekhoornopvang in Lunteren. Een paar weken geleden heb ik deze opvang bezocht en het heeft mijn hart zodanig geraakt dat ik ze zo veel mogelijk wil helpen met het goede werk dat ze doen.

Je kunt hier direct een donatie doen voor de eekhoornopvang.

Mieke Verhoef schreef een heel mooi stuk over hoe ze de avond heeft beleefd:

'Als je jezelf bent, heb je geen concurrenten'. Wie mij al even volgt, leest deze quote niet voor het eerst. Ik pas 'm toe in de branche met als doel de financiële sector persoonlijker te maken. Natuurlijk zit daar voor mij meer achter. Het gaat over jezelf kwetsbaar op durven stellen en een stukje ongezien van jezelf laten zien, want 'als jij je pure zelf ziet en laat zien, kunnen anderen je ook zien'. Het maakt dat ik juist om die reden zo ontzettend-mega-niettebenoemen-trots ben op 'mijn' fotografe en vriendin Marleen Bos.

Afgelopen vrijdag presenteerde Marleen haar boek 'Connected by nature'. De presentatie was zo puur als Marleen is. Waar de regen tegen het strandpaviljoen spetterde, stroomde de liefde voelbaar. Voor Marleen, in de zaal en voor haar doel: mensen weer in verbinding brengen met de natuur.

Door hun spiegels voor te houden in de vorm van lokale, nationale en internationale natuurfoto's. We zagen haar oog in oog staan met een ree maar ook met een beer. We voelden de sereniteit en de bruisende energie. Het was prachtig. En die ervaring gun ik jou ook.

Dit is geen promopraatje voor mijn vriendin. Dit is een oprechte wens om je (weer) de verbinding te laten voelen met de natuur. Ook nu de dagen korter worden en omdat we nu eenmaal niet allemaal in de gelegenheid komen om oog in oog te staan met een ree of beer.

Marleen ondersteunt haar foto's met rake quotes die je triggeren in je diepere zijn. En juist dat is in deze meer donkere periode voor bezinning misschien wel heel erg raak.

En weet, Marleen is nogal winst gedreven. Niet voor zichzelf, zeker niet. Dat past haar niet. Wel omdat ze het teruggeeft aan de natuur. Bestel daarom haar boek en draag bij aan een mooiere wereld.

Hieronder nog een paar andere reviews van de avond:

"Een magische avond"

"Wat een mooie en bijzondere avond was het. Gaaf om je verhaal te horen en dat prachtige boek te hebben."

"Wat een prachtig boek is het geworden Marleen! Mooi dat de beelden uit Nederland net zo mooi zijn als de beelden die je ver weg hebt gemaakt. De natuur is overal prachtig, mooi dat je ons dat laat zien."

"Grote bewondering voor je optreden vrijdagavond, wat heb je het uitstekend gedaan. Gisteren rustig je boek doorgenomen, wonderschoon!!!"

"Wat hebben wij genoten van jouw presentatie. Zo verzorgd allemaal. Mooi al jouw achtergrondverhalen die jouw boek nog meer tot leven heeft gebracht. Een boek dat in het licht mag staan."

"Super trots op je zo dicht bij jezelf gebleven en dan zoiets moois creëren. Top avond! Dank je."

"Super gedaan! Keurig geregeld en professioneel!"

MBOS_20230922_47_01.JPG
MBOS_20230922_34_01.JPG
MERTENFOTO-NL_ERT4868_bewerkt.JPG
MERTENFOTO-NL_ERT4839bw_01.JPG
MERTENFOTO-NL_ERT4930_Bewerkt.JPG

Foto's door: Merten Snijders

bottom of page