top of page
Zoeken

Happy New year, happy new website :)

Bijgewerkt op: 13 mei 2019


I thought it would be time for a complete make over, so here is my new website! I hope you like it...


 

Ik dacht dat het wel weer eens tijd werd voor een make over dus hier is mijn nieuwe website! Ik hoop dat je het mooi vind.So, what else is new? I will tell you...


Somehow I lost a bit of my photography inspiration and I found a solution for it, I bought a new camera (The Nikon Z6 :) it's a new mirrorless camera that Nikon just released an my D4s body needed an upgrade so this is a nice follow up.


We planned a trip that is taking us 6 months! This spring we are leaving for eastern Europe, we bought a big home on wheels and take our 2 dogs on this great adventure, we can't wait!


 

Wat is er verder voor nieuws? Dat ga ik je vertellen...


Ik was mijn inspiratie een beetje verloren in de fotografie, maar daar heb ik een oplossing voor gevonden, ik heb een nieuwe camera gekocht! Een Z6 van Nikon, net nieuw, een systeem camera, jaja even heel iets anders :) Maar ik ben zo blij met deze camera! Ik ga je daar binnenkort meer over vertellen.


We hebben ook een reis gepland, die 5,5 maand gaat duren! In de lente vertrekken we richting oost Europa, we hebben een grote caravan gekocht en nemen onze 2 lieve honden mee op avontuur, we kunnen niet wachten!


If you want to follow our adventures then follow #thetravellingpack on Instagram and off course @marleenbosphoto

bottom of page