top of page

CONNECTED

By Nature

WhatsApp Image 2023-03-21 at 13.56.55.jpeg
MockeupMarleenBos.jpg

Iedereen heeft een droom...

Die van mij is de wereld een beetje beter achterlaten, mensen laten zien in wat voor prachtige wereld we leven, inspireren en aanraken met beeld. Het hart openen met behulp van de natuur.

Ik hoop ze bewuster maken van de wereld om hen heen en wellicht zelfs een beetje verliefd te laten worden op diezelfde wereld. Een wereld die danst en zingt, maar ook stil kan zijn, die verbindt en er gewoon is... Altijd. Een wereld waarvan we los zijn geraakt, zoekende naar een volgende afleiding...

Ik omschrijf mezelf niet perse als intensieve natuur fotograaf, maar vaak ben ik er.

Meestal op zoek naar ontspanning, vrijheid, het avontuur of een onverwachte ontmoeting, je weet nooit echt wat er komt. Ik hou van dat mysterieuze.

In die momenten ontvouwden zich de mooiste en soms ontroerendste gebeurtenissen.

Bij veel van die momenten was mijn camera niet aanwezig, maar de keren dat het wel zo was legde ik ze vast. Na 12 jaar van momenten in de natuur en de lessen die ik daar leerde, is het tijd om ze te delen.

Over het boek


Een zwaluw die je vrolijk fladderend oproept om te genieten van je vrijheid. Een machtige golf die je herinnert aan de wonderen van het leven. Een jonge ree die je vriendelijk uitnodigt om authentiek te zijn. Het moge duidelijk zijn: sommige foto’s hebben de speelse kracht om ons de unieke verbinding met de wereld om ons heen bloot te leggen.


In dit levendige boekwerk van fotografe Marleen Bos, heeft ze zich tot doel gesteld ons hart te raken, waardoor de natuur nog nooit zo dichtbij voelde. Zo geeft ze de natuur een stem, die ons, door middel van korte teksten en quotes, bemoedigend toespreekt. Op deze manier hoopt ze mensen bewuster te maken van de verbinding die we hebben met alles om ons heen. Zo ook onszelf.

Marleen heeft een prachtig visueel avontuur gecreëerd, met beelden van bijzondere momenten in de natuur. Ze bieden stuk voor stuk verrassend nieuwe manieren om naar de wereld te kijken en elke foto ademt zijn eigen sfeer uit. Ze gebruikt haar foto’s als spiegel voor ons eigen leven. Daarbij laat ze ons zien wat de natuur ons schenkt als we bewust aanwezig zijn.


Marleens tot nadenken stemmende woorden en inspirerende quotes trekken je diep in de wereld van elke foto. Ze neemt je mee op een inspirerende reis door de natuur én jezelf.

 

PRODUCT DETAILS

Titel: Connected

Hardcover: 264 pagina's

Taal: Engels & Nederlands

Afmetingen: 23 cm x 24 cm

Pagina's uit het boek: Connected

bottom of page