MockeupMarleenBos1.jpg
MockeupMarleenBos.jpg

CONNECTED

Coming soon...

Iedereen heeft een droom...

Die van mij is de wereld een beetje beter achterlaten, mensen laten zien in wat voor prachtige wereld we leven, inspireren, aanraken met beeld, het hart openen met behulp van de natuur, ze bewuster maken van de wereld om hen heen en wellicht zelfs een beetje verliefd laten worden op diezelfde wereld. Een wereld die danst en zingt, maar ook stil kan zijn, een wereld die verbindt en er gewoon is... Altijd. Een wereld waarvan we los zijn geraakt, zoekende naar een volgende afleiding...

Gelukkig zijn mensen iets bewuster geworden na Corona, veel afleidingen vielen weg en daardoor keerden we vaker terug naar de basis, namelijk de natuur en gaan we de waarde zien van wat er wel kan en is.

Ik omschrijf mezelf niet als intensieve natuur fotograaf, maar soms ben ik er, om te aarden, om te zijn en om waar te nemen. Ik kan echt genieten van het buiten zijn, de verschillende seizoenen en de onverwachte ontmoetingen, je weet nooit wat er komt. Op die momenten ontvouwden zich soms de mooiste en ontroerendste momenten, bij veel van die momenten was mijn camera niet aanwezig, maar de keren dat het wel zo was legde ik ze vast.

 

Na 12 jaar van momenten in de natuur, vond ik dat ik het tijd was om dit te delen. Het is een heel proces, maar langzamerhand ontstaat er iets moois.

In het boek Connected ligt de verbinding met de natuur en onszelf centraal. De beelden in het boek worden vergezeld door inspirerende teksten en quotes, daarmee hoop ik de waarnemer bewust te maken van de verbinding die wij hebben met alles wat leeft en indirect dus met zijn of haar eigen natuur.

 

Dit boek is een ode aan moeder natuur, zij die mij steeds weer in verbinding bracht met mezelf.

Boek preview

1/10