Marleen Bos Fotografie

Portret

HELAAS NEEM IK MOMENTEEL GEEN GEZINSSHOOTS AAN, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK. (27-09-2018)

De tijd gaat snel! Voordat je het weet, is er weer een jaar voorbij. Een portretfoto lijkt een momentopname, maar eigenlijk is het een herinnering. Een waardevolle herinnering. Ik leg deze graag voor je vast....

Er komt een dag dat je nog eens terugkijkt op vervlogen jaren. Bijvoorbeeld omdat je een baby hebt gekregen en je wilt weten of je kindje op jou lijkt. Of omdat je later aan je kleinkinderen vertelt over vroeger en wilt laten zien hoe je er zelf uitzag als jonge man of vrouw. Hoe fijn zou het zijn als je een prachtige foto hebt van jou en je ouders? Ter nagedachtenis voor als zij er niet meer zijn of om nu de liefde voor je ouders vast te leggen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je huisdier of voor jou zelf! Laat je eens lekker in de watten leggen en trakteer jezelf op een zelfportret.

Ik werk bij klanten thuis of op een afgesproken locatie. Het maakt niet uit of deze locatie binnen of buiten is. Jij bepaalt zelf de plek die je geschikt vindt. Voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat werk ik het liefst met natuurlijk licht. Daarnaast pas ik bij mijn stijl van fotografie een mooie nabewerking toe, zodat de foto’s een bijzondere uitstraling krijgen met jouw energie en mijn creativiteit!

Je kunt in mijn portfolio een aantal portretfoto’s van klanten bekijken. Ik hou niet van verrassingen achteraf, dus de tarieven vind je hieronder. Heb je vragen? Neem dan vooral contact met mij op!

 

Zakelijk of prive portret  -  275 euro *

Gezinsshoot  (tot 4 personen)  -  300 euro (1 uur) *

Gezinsshoot (tot 6 personen)  -  350 euro (1 uur) *

Gezinsshoot 2 uur  -  425 euro **

Zwangerschapsshoot  -  300 euro *

 

LET OP: in het weekend zijn de tarieven 10% hoger.

* Inclusief 20 hoge resolutie foto's

** Inclusief 40 hoge resolutie foto's

Beware