Marleen Bos Fotografie

Pagina 1 van 7  > >>

maandag 05 maart 2018
Ingezonden door: marleen

Wat is er nou mooier dan je "kleine" broertje vader te zien worden, zo'n klein meisje in de grote, beschermende armen van haar vader. Ik kon het niet laten dit toch even hier te delen.


maandag 20 februari 2017
Ingezonden door: marleen

2 weken geleden zijn we een paar dagen in Dubai geweest, wat een aanrader is dat! Maar ook dubbel want hoe is het mogelijk om zoveel luxe te hebben midden in de woestijn, daar zit een keerzijde aan....


donderdag 19 januari 2017
Ingezonden door: marleen

Ja, eindelijk weer fotogeniek weer en dus tijd om eropuit te gaan! Gister ben ik bij mij in de buurt de duinen in gegaan om weer even als vanouds ongecompliceerd natuur te fotograferen. Genieten was het!


maandag 07 november 2016
Ingezonden door: marleen

Vorige week heb ik een heerlijke shoot gedaan, met een erg fijne crew! Een fashion shoot waar het vooral ging om het concept, een creatieve denim shoot, erg leuk om te doen!


vrijdag 12 augustus 2016
Ingezonden door: marleen

11 mei ben ik jarig en heb ik een rondvlucht boven Nederland gekregen, afgelopen dinsdag stond het gepland, vanuit Lelystad gingen we met een cessna de lucht in! Ik wil nog een keer!


woensdag 13 juli 2016
Ingezonden door: marleen

Vorige week ben ik in Frankrijk in de Provence geweest bij de lavendel oogst van Young Living, een geweldige ervaring! Deze keer heb ik Frankrijk op een manier gezien zoals ik het me vroeger altijd voorstelde.... Authentiek, romantisch en paars ;)


dinsdag 12 april 2016
Ingezonden door: marleen

Zondag gaf ik een workhop portret, het licht was prachtig, de deelnemers enthousiast en het model een natuur talent! Van dit soort dagen krijg ik zoveel energie, helaas was ik de assistent en mocht ik alleen aanwijzingen geven ;)


woensdag 30 maart 2016
Ingezonden door: marleen

30 april en 1 mei sta ik weer op het bloesemfeest in de tuin van Kees en Anita Zoon, 2 super gezellige dagen met kraampjes, lekker eten, een vuurtje en leuke mensen! Zie ik jullie daar?


donderdag 18 februari 2016
Ingezonden door: marleen

In het najaar van 2015 heb ik samen met ons projectteam gewerkt aan een jubileum magazine voor GLS, de GLSY. Zoiets deden we al eerder voor HMZ en ook deze keer is het resultaat erg leuk geworden dankzij de goede samenwerking van ons team en de opdrachtgever!


donderdag 05 november 2015
Ingezonden door: marleen

Momenteel verblijf ik 2 weken op Barbados, een prachtig eiland, fotografisch ook erg mooi! Met haar diversiteit aan kusten, het groene binnenland en de mooie mensen kijk ik m'n ogen uit.....


Pagina 1 van 7  > >>