Marleen Bos Fotografie

maandag 07 november 2016

Denimshoot

Vorige week heb ik een heerlijke shoot gedaan, met een erg fijne crew! Een fashion shoot waar het vooral ging om het concept, een creatieve denim shoot, erg leuk om te doen!

Ingezonden door: marleen

Maxime vroeg me voor deze klus, als student aan de academie Artemis moest ze het hele traject regelen, van styling tot aan visagist en fotograaf.

Het was een prachtige dag om foto's te maken op het strand, maar voor Jip (paard) was het wel erg veel van het goede, op het strand en dan niet mogen draven, maar stil staan... Vanwege de onrust van Jip en met de zon hoog aan de hemel leek het voor mij ook een goed idee om van locatie te veranderen, dus stelde ik voor om het eerste gedeelte in de duinen (en schaduw) te doen. Jip kon zijn rust vinden door het hek dat het strandplateau scheid van de duinen. Een goede zet, want het licht was prachtig en Jip bleef rustig.

Nadat Jip weer naar stal mocht, hebben we de shoot voort gezet op het strand, waar de zon ondertussen flink was gedaalt. Met de flitsers van Profoto heb ik dit er uiteindelijk van gemaakt. Een combi van indirect, natuurlijk licht en flitslicht.

 

Model: Shawny Beau Thomassen

Mannelijk model: Jelle Erkens

Styling & Concept: Maxime Vermolen

Visagie: Tebrina Bosman-Moulay

Paard: Jip & Isabelle

Assistentie: Monique Verdoes en Sharon Groot

 Ik vind het heerlijk om op deze manier te werken, met een leuk team en creatief idee!

Bewaren